lauantai 25. heinäkuuta 2009

Ilmalämpöpumput - Panasonic

Ilmalämpöpumput - Panasonic


Invertteri-ilmalämpöpumppu peruslämmön ylläpitotoiminnolla. Panasonicin uusi Nordic Super Deluxe NE -mallisarja ei ole ainoastaan A-energialuokan tehokas invertteri-ilmalämpöpumppu, joka lämmittää kovallakin Pohjolan talvipakkasella (-20 C asti) tai viilentää mukavasti kesäkuumalla. Nordic NE -sarjan laitteissa on myös uusi tehokas ilmansuodatin, joka takaa puhtaamman ja raikkaamman sisäilman.

Peruslämmön ylläpitotoiminto
Kylmillä talvipakkasilla, voit asettaa yhdellä napin painalluksella peruslämmön ylläpitotoiminnon (+8/10 C) ja lämmittää esimerkiksi mökissä, varastossa tai autotallissa. Tämä toiminto auttaa Sinua taas säästämään energiankulutuksessa. Super alleru buster -ilmansuodatin Nordic Super Deluxe NE -mallissa on tehokas 3-toiminen SUPER alleru-buster -ilmansuodatin, joka eliminoi jopa 99 %:a kaikista suodattimeen juotuneista allergeeneista, viruksista ja bakteereista.

Erittäin hiljainen käyntiääni
Tehokas, mutta hiljainen Scroll-kompressori takaa miellyttävän alhaisen käyntiäänen laitteen ulkoyksikössä. Sisäyksikön käyntiääni vastaa vain pienen herätyskellon tikitystä.

Soveltuu parhaiten 70-140 m2 huoneistoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti